ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Έρχονται τα πρώτα Lenovo smartphones στην Ελλάδα

Με αυτά τα νέα που διαβάζουμε στο ηλεκτρ.ταχυδρομείο μας σχετικά με τις ειδήσεις γύρω από τα νέα smartphones,αυτό που διαπιστώνουμε ότι αξίζει
η αναμονή για λίγες μέρες ώστε σε χαμηλή τιμή να αγοραστεί ένα αξιοπρεπές ΄΄εξυπνο''κινητό τηλέφωνο.
Το iphone ας πούμε ή το samsung note δεν βαστάει η τσέπη του καθενός για να το έχει.
Με ανταγωνιστικά  χαρακτηριστικά όμως των δυο παραπάνων κορυφαίων κινητών στον κόσμο και με τιμή σχεδόν στο μισό έρχονται να λανσαριστούν στην αγορά τα δημοφιλή κινέζικα  Lenovo που για αρχή θα φέρουν τέσσερις νέες συσκευές υψηλών επιδόσεων.
Η πρώτη από τις συσκευές που θα διατεθούν στην ελληνική αγορά είναι το Lenovo S860, το οποίο θα ενσωματώνει μπαταρία χωρητικότητας 4000 mAh και σύμφωνα με την εταιρεία θα μπορεί να προσφέρει αυτονομία τριών ημερών.Θα φέρει οθόνη διαγωνίου 5,3 ιντσών, ισχυρό σύστημα ήχου, τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,3GHz, μνήμη RAM μεγέθους 2GB, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16GB, λειτουργικό Android 4.4.2, κύρια κάμερα 8 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα στα 1,6 Megapixel.
Το δεύτερο θα είναι το Lenovo S850, το οποίο είναι ένα λεπτό και ελαφρύ smartphone ιδιαίτερης αισθητικής. Εσωτερικά, η συσκευή εξοπλίζεται με τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,3GHz, μνήμη RAM στο 1GB και λειτουργικό σύστημα Android KitKat 4.4 και αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16GB και δυνατότητα υποστήριξης δύο καρτών SIM.Το S850 διαθέτει κύρια κάμερα μεγέθους 13 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel. Η οθόνη του είναι διαγωνίου 5 ιντσών και θα κυκλοφορήσει σε ροζ, λευκό και σκούρο μπλε.
Το τρίτο Lenovo A859 θα διαθέτει επίσης οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών σε συνδυασμό με οπίσθια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 1,6 Megapixel. Και αυτή η συσκευή ενσωματώνει τετραπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,3 GHz ενώ θα «τρέχει» λειτουργικό σύστημα Android 4.2 Jelly Bean. Το A859 θα διαθέτει ακόμα μνήμη RAM στο 1GB αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8GB και δυνατότητα υποστήριξης δύο καρτών SIM.
Το τέταρτο smartphone που θα λανσάρει η Lenovo στην ελληνική αγορά είναι το A536, ένα οικονομικό smartphone με οθόνη 5 ιντσών, υποστήριξη δύο καρτών SIM και υποστήριξη HSPA+ για γρήγορη μεταφορά δεδομένων. Το Lenovo A536 θα διαθέτει επεξεργαστή τεσσάρων πυρήνων στα 1,3GHz, λειτουργικό σύστημα Android 4.4 KitKat, μνήμη RAM  1GB και αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 8GB.
Σε ότι αφορά την τιμολόγηση των νέων συσκευών, η τιμή του Lenovo S860 θα είναι 299 ευρώ, του Lenovo S850 249 ευρώ, του Lenovo A859 199 ευρώ και του A536 149 ευρώ. Όλες οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων.
chalazoni.blogspot

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.