ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Μάθημα ανθρωπιάς από τους μαθητές από τους Γαργαλιάνους.Χάρισαν τα χρήματα της 5ήμερης σε άρρωστο συμμαθητή τους

Μαθητές της Γ’ τάξης του Λυκείου Γαργαλιάνων, δίνοντας μαθήματα ανθρωπιάς και στήριξης, αποφάσισαν να δώσουν το


μεγαλύτερο μέρος από τα χρήματα που είχαν συγκεντρώσει για την 5ήμερη εκδρομή τους προκειμένου να βοηθήσουν ένα συνάνθρωπό μας, τον Δημήτρη, που έχει μεγάλη ανάγκη και αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.
Στο πλευρό τους, καθηγητές και γονείς
Την επόμενη μέρα, ο διευθυντής του ΓΕΛ Γαργαλιάνων, κ. Κίτσος και ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείου, με ανακοίνωσή τους συγχάρηκαν τους μαθητές της Γ” Λυκείου για την προσφορά του σεβαστού χρηματικού ποσού, που προοριζόταν για την πολυήμερη εκδρομή τους, σε πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κάθε φορά που οι μαθητές μας προβαίνουν σε ενέργειες που δείχνουν ανθρωπιά και ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό τους τότε εμείς οι καθηγητές αισθανόμαστε ότι δικαιώνεται ο ρόλος μας ως δασκάλων και θεωρούμε ότι η παιδεία απέδωσε το έργο της. Ευχόμαστε την ίδια ευαισθησία να επιδείξουν και ως πολίτες όταν αποχωρήσουν από το σχολείο μας, το οποίο τίμησαν με την ενέργειά τους αυτή».
Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Γαργαλιάνων, αισθάνεται την ηθική υποχρέωση να συγχαρεί δημόσια τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ’ τάξης του Λυκείου μας για τη σημαντική πράξη φιλανθρωπίας στην οποία προέβησαν, με σκοπό να βοηθήσουν ένα νέο συνάνθρωπό μας.
Η πράξη τους αυτή συνίσταται στη δωρεά του μεγαλύτερου μέρους του χρηματικού ποσού που είχαν συγκεντρώσει από διάφορες εκδηλώσεις τους, για την πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής τους, σε νέο συνάνθρωπό μας που αγωνίζεται καθημερινά για να αντιμετωπίσει σοβαρή και χρόνια ασθένειά του.
Η ενέργεια αυτή των παιδιών μας, η οποία σημειώνουμε ότι έγινε με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία, καταδεικνύει το μεγαλείο της ψυχής τους, το υψηλού επιπέδου ήθος τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που από τώρα τα διακρίνει, ως αυριανούς πολίτες της κοινωνίας.
Η πράξη τους αυτή αποδεικνύει ότι υπηρετούν τις ηθικές αξίες της αλληλεγγύης, της μεγαλοψυχίας, της έμπρακτης συμπαράστασης και της κοινωνικής προσφοράς, έχει πολύ μεγάλη αξία, με βάση τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες της χώρας μας και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας.
Επίσης αποδεικνύει τους ισχυρούς δεσμούς των δομών της οικογένειας και τον ισχυρό συνεκτικό ιστό που διακρίνει το κύτταρο της κοινωνίας μας. Η ενέργειά τους αυτή αποτελεί μεγάλη τιμή πρωτίστως για τα ίδια τα παιδιά και δευτερευόντως για εμάς τους γονείς και το σχολείο τους. Τα ευχαριστούμε ολόψυχα και τους ευχόμαστε να εκπληρώσουν όλους τους στόχους και τα όνειρά τους.

Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.