ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Με ενσωματωμένο One Drive στο λειτουργικό windows10

H Microsoft ανακοίνωσε ότι το OneDrive θα είναι πλήρως ενσωματωμένο στο νέο λειτουργικό σύστημα, χωρίς να υπάρχει κάποια ξεχωριστή εφαρμογή για αυτό. 
Τα Windows 10 θα έχουν πλήρως ενσωματωμένη την cloud υπηρεσία της Microsoft, ενώ δεν θα χρειάζεται ο χρήστης να κατεβάσει κάποιο application για το OneDrive. Σύμφωνα με το Digital Trends, η λογική πίσω από την απόφαση της Microsoft είναι να φέρει ολοένα και περισσότερους χρήστες στο OneDrive, μέσα από την ευκολία που θα προσφέρει το γεγονός ότι είναι ευθέως συνδεδεμένη η υπηρεσία με το νέο λειτουργικό σύστημα.
Πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι το OneDrive και ένας λογαριασμός σε αυτό θα είναι προϋπόθεση για τη χρήση των Windows 10, καθώς το sign in στον λογαριασμό Microsoft για έναν χρήστη θα είναι και η αυτόματη είσοδος στην χρήση της υπηρεσίας cloud αποθήκευσης της Microsoft. Στα Windows 8.1 υπάρχει η διαδικασία του setup για την ξεχωριστή εφαρμογή, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν θα δούμε στα Windows 10.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι χρήστες των υπολογιστών με Windows 7 και 8 θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν upgrade σε Windows 10, επομένως, ακόμα και εκείνοι που δεν χρησιμοποιούν τώρα OneDrive θα γίνουν συνδρομητές στην υπηρεσία αυτόματα. Για την ιστορία, το OneDrive προσφέρει δωρεάν χώρο 15 GB.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.