ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Tα επερχόμενα Windows 10 ξεκλειδώνουν με ένα “Hello”


Τα Windows 10 αφήνουν πίσω τους την ανάγκη εισόδου ενός κωδικού και με την χρήση του Hello, ξεκλειδώνουν με το πρόσωπο του χρήστη τους.
Τα Windows 10, στο πλαίσιο της χρήσης του πρωτοκόλλου Hello, θα λαμβάνουν υπόψη τους βιομετρικά χαρακτηριστικά του χρήστη τους, όπως είναι το πρόσωπο, η ίριδα του ματιού και τα δακτυλικά αποτυπώματα, προκειμένου να αυξηθεί κατά πολύ τόσο η ασφάλεια που προσφέρουν όσο και η ταχύτητα με την οποία θα ξεκλειδώνουν.
Δύο είναι οι επιμέρους υπηρεσίες ξεκλειδώματος των Windows 10. Η πρώτη από αυτές είναι το Windows Hello, το οποίο αναγνωρίζει τον χρήστη από την αρχική οθόνη και του επιτρέπει την χρήση του ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Η δεύτερη υπηρεσία είναι το Microsoft Passport, το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με το Microsoft Account και ξεκλειδώνει όλες τις υπηρεσίες που είναι συνδεδεμένες με αυτό. Η Microsoft πιστεύει ότι έχει βρει έναν τρόπο να δημιουργήσει μία διαδικασία αναγνώρισης προσώπου και ξεκλειδώματος συσκευών, η οποία είναι και εύκολη για τον χρήστη, αλλά και απόλυτα ασφαλής, ακόμα και αν κάποιος κλέψει τη συσκευή μας.
Παράλληλα, τονίζει ότι δεν προκύπτει κανένα ζήτημα ιδιωτικότητας για τους χρήστες, αφού κανένα βιομετρικό δεδομένο των χρηστών δεν αποθηκεύεται σε κάποιον server. Το σύστημα ξεκλειδώματος των Windows 10 για την Microsoft είναι έτσι σχεδιασμένο που δεν μπορεί κανείς να το ξεγελάσει, για παράδειγμα με την χρήση μίας φωτογραφίας ενός χρήστη.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.