ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Απαιτήσεις συστήματος για αναβάθμιση στα Windows 10

Η Microsoft έδωσε λεπτομέρειες για το καθεστώς αναβάθμισης σε Windows 10 ακόμα και των υπολογιστών που τρέχουν
πειρατικές κόπιες του λειτουργικού της συστήματος.
Σύμφωνα με τις διευκρινήσεις της Microsoft, όσοι χρησιμοποιούν πειρατικές εκδόσεις των Windows 7 και 8 θα μπορούν να αναβαθμίσουν τα συστήματά τους, αλλά ενδέχεται να πρέπει να περάσουν από μία συγκεκριμένη διαδικασία, η οποία και θα τους οδηγεί στο Windows Store προκειμένου να λάβουν την γνήσια έκδοση των Windows 10. Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα το upgrade δεν θα είναι δωρεάν.
Δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες για το ζήτημα από την Microsoft, πέρα από το ότι ο εν λόγω “μηχανισμός” αναβάθμισης σε Windows 10 θα ισχύει σε όλο τον κόσμο και για όλες τις παλαιότερες εκδόσεις των Windows.
Ουσιαστικά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Verge, οι χρήστες των πειρατικών Windows θα μπορούν να επιλέγουν εάν το επιθυμούν να τα μετατρέπουν σε genuine, αλλά αυτό θα έχει κόστος. Εναλλακτικά, θα μπορούν να κρατούν την πειρατική έκδοση, αναβαθμισμένη σε Windows 10 και έτσι δεν θα έχουν τα προνόμια των αυθεντικών εκδόσεων, όπως είναι τα security updates.
Παράλληλα, η Microsoft ανακοίνωσε τις απαιτήσεις συστήματος για τα Windows 10. Έτσι, για την desktop έκδοση απαιτείται επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 208, 210, 615, 808, 810, Intel Cherry Trail, Skylake, Atom x3, ΑMD Carrizo και Carrizo-L, με ελάχιστη μνήμη RAM 1 GB, 16 GB χώρο στο σκληρό για τα 32 bit, μνήμη RAM 2 GB και 20 GB χώρο στο σκληρό για συστήματα 64 bit. H οθόνη θα πρέπει να έχει διαγώνιο τουλάχιστον 7 ίντσες και ανάλυση 800×600 pixels. Θα πρέπει να υπάρχει επίσης UEFI 2.3.1 με Secure Boot.
Τα Windows 10 for Mobile απαιτούν διαγώνιο από 3 έως 7,99 ίντσες με μνήμη RAM 512 MB και τουλάχιστον 4 GB εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο. Η ανάλυση της οθόνης πρέπει να είναι 800×480 pixels. Όσο μεγαλύτερη είναι η ανάλυση της οθόνης, τόσο μεγαλύτερη πρέπει να είναι και η μνήμη RAM αναλογικά, ενώ θα πρέπει να υπάρχει και Multitouch.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.