ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Δημιουργήστε τα δικά σας ηλεκτρονικά παιχνίδια με το GameMaker

Αν σας έχει έρθει η απορία πως δημιουργούνται αυτό το πλήθος ηλεκτρονικών παιχνιδιών που υπάρχουν στο διαδίκτυο καλό είναι
να πάρετε μια ιδέα με πρώτα δειλά βήματα από ένα αξιόλογο πρόγραμμα για αρχή που σέβεται τον αρχάριο.Το Game Maker είναι ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που παρέχει μία εξαιρετική πλατφόρμα για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη δημιουργία παιχνιδιών.
 Το Game Maker δεν απαιτεί προηγούμενες γνώσεις προγραμματισμού ή εμπειρία στη δημιουργία παιχνιδιών. Απλά απαιτεί από εσάς να κόψετε και να κολλήσετε στοιχεία μέσα σε ένα παιχνίδι σαν να χρησιμοποιούσατε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου.
Το Game Maker εξελίσσεται ιδιαίτερα από την κοινότητα και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ακμάζον φόρουμ χρηστών και δεσμίδες από εγχειρίδια για τους χρήστες για να σας βοηθήσουν να το μάθετε. Η YoYo Games προσφέρει οκτώ ξεκάθαρα και επεξηγηματικά μαθήματα ώστε να ξεκινήσετε.
Αυτό δεν σημαινει ότι θα μπορέσετε να φτιάξετε σπουδαία παιχνίδια μέσα σε λίγα λεπτά. Το Game Maker χρειάζεται να το συνηθίσετε και να το μάθετε. Το Game Maker είναι επίσης περιοριστικό ως προς τον χώρο όταν το δημιούργημά σας φτάσει ένα συγκεκριμένο μέγεθος, δεν θα μπορείτε να το αναπτύξετε περαιτέρω, παρόλο που οι αρχάριοι θα χρειαστούν πολύ χρόνο μέχρι να φτάσουν σε αυτό το στάδιο.
Το Game Maker είναι ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα που παρέχει μία εξαιρετική πλατφόρμα για να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη δημιουργία παιχνιδιών.

Αν το θέλετε κατεβάστε από εδώ      Game Maker  installer
προηγουμένως ρίξτε μια ματιά εδώ    pdf

Διευκρινήσεις απορίες βοήθεια στο email μας
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.