ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

WinSCP για τη διαχείριση αρχείων μέσω FTP


Eφάμιλλο του filezilla to WinSCP είναι ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα διαχείρισης αρχείων, μέσω του πρωτοκόλλου FTP. Η βασική του λειτουργία
του είναι η μεταφορά αρχείων μεταξύ ενός τοπικού και ενός απομακρυσμένου υπολογιστή με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.
Το γραφικό περιβάλλον του προγράμματος, διαθέτει δύο εκδοχές. Η πρώτη είναι η κλασική για την κατηγορία και χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο ένα προβάλλονται τα περιεχόμενα του τοπικού υπολογιστή και στο άλλο τα περιεχόμενα του απομακρυσμένου. Η δεύτερη εκδοχή προσομοιώνει το περιβάλλον του Windows Explorer και εμφανίζει τα περιεχόμενα του απομακρυσμένου υπολογιστή.
Επίσης μπορείτε να προσθέσετε συντομεύσεις στο μενού Send to (Αποστολή προς). Έτσι κάνοντας δεξί κλικ σε ένα αρχείο και επιλέγοντας την συντόμευση, μπορεί να ανοίγει το πρόγραμμα και να αποστέλλει απευθείας το αρχείο στον απομακρυσμένο υπολογιστή.
Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η λειτουργία συγχρονισμού αρχείων. Αυτή μπορεί να γίνεται χειροκίνητα ή αυτόματα από το πρόγραμμα. Επιπλέον, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα ώστε να παρακολουθεί τα περιεχόμενα του φακέλου που εργάζεστε και κάθε φορά που τροποποιείτε κάποιο αρχείο, να το ενημερώνει αυτόματα στην απομακρυσμένη τοποθεσία.

Κατεβάστε την τελευταία έκδοση από  εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.