ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Παρουσιάστηκε το νέο iOS 9 της Apple

Το νέο λειτουργικό σύστημα iOS 9 της Apple είναι διαθέσιμο και υπόσχεται καλύτερη διαχείριση ενέργειας, μαζί με περισσότερο multitasking στις εφαρμογές του.
Στο θέμα της αυτονομίας της μπαταρίας το iOS 9 προσφέρει το low power mode, για τις στιγμές που δεν υπάρχει αρκετή ενέργεια, αλλά γίνεται όλη η απαραίτητη οικονομία προκειμένου να κρατηθεί ενεργή η συσκευή για όσο το γίνεται περισσότερο χρόνο.
Βελτιωμένες είναι οι λειτουργίες όλων των προεγκατεστημένων εφαρμογών, ενώ ο κάτοχος μίας συσκευής μπορεί να επικοινωνήσει φωνητικά με μία σαφώς πιο έξυπνη Siri που είναι ενσωματωμένη σε όλες τις επιμέρους λειτουργίες και μπορεί να δώσει απαντήσεις σε πολύπλοκες ερωτήσεις.
To Slide Over, με ένα slide από τα δεξιά στο iPad δείχνει όλες τις ενεργές εφαρμογές που έχετε και με ένα tap πάνω στην καθεμιά μπορείτε να τις ανοίξετε. Βελτιώσεις υπάρχουν στους χάρτες, στην εφαρμογή Notes, ακόμα και στο πληκτρολόγιο, ενώ όλες οι αλλαγές είναι αρμονικά ενσωματωμένες στο λειτουργικό για απλούστατο interface.
H Apple με το iOS 9, καλεί τους Android χρήστες να εγκαταλείψουν την παλιά συσκευή τους και να επιλέξουν το iPhone με την εφαρμογή Move To iOS που διαθέτει στο Google Play Store. Με την εφαρμογή αυτή μπορεί να γίνει άνετα η εφαρμογή των επαφών, του ιστορικού των μηνυμάτων, των bookmarks, των φωτογραφιών και των βίντεο, μαζί με όλα τα στοιχεία των λογαριασμών του χρήστη σε διάφορες υπηρεσίες. Το μόνο που απαιτείται είναι η Android συσκευή να έχει μια έκδοση 4.0 και ανώτερη του λειτουργικού συστήματος της Google.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.