ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Η πρωτοκαθεδρία του Android στο λειτουργικό για κινητές συσκευές συνεχίζεται.


Η πρωτοκαθεδρία του Android στο λειτουργικό για κινητές συσκευές συνεχίζεται σύμφωνα με τις μετρήσεις της Kantar σε
παγκόσμιο επίπεδο, το Android διατηρεί μερίδιο αγοράς 76%, σημειώνοντας ότι ο αριθμός των συσκευών με το λειτουργικό σύστημα της Google σημείωσε αύξηση κατά 5,8% σε σχέση με το περασμένο τρίμηνο. Εκτιμάται ότι η άνοδος του Android οφείλεται στην απόφαση πολλών κατόχων Windows Phones να εγκαταλείψουν την παλιά τους συσκευή και το λειτουργικό σύστημα της Microsoft στο καινούριο τους smartphone.
Και το iOS της Apple φαίνεται να χάνει μερίδιο αγοράς σε Κίνα, Ευρώπη και Αμερική. Στις αγορές αυτές η πτώση του μεριδίου αγοράς της Apple είναι 4,4%, 1% και 2,5% αντίστοιχα. Τα στοιχεία αυτά πιστοποιούν μία σαφή προτίμηση του καταναλωτικού κοινού προς τις συσκευές με λειτουργικό Android που κατακλύζουν την αγορά, ενώ τα Windows Phones συνεχίζουν την πτωτική τους πορεία.
Είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κινηθεί η παγκόσμια αγορά smartphones μετά από την επίσημη παρουσίαση του iOS 10 της Apple, καθώς και έπειτα από την επίσημη έναρξη διάθεσης του Android N από την Google. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ δύσκολο να ρίξει κανείς το Android από τον θρόνο του. 
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.