ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Επεξεργασία βάσεων δεδομένων με το DBeaver

 Το DBeaver είναι ένα πολύ καλό πρόγραμμα για την διαχείριση και την επεξεργασία βάσεων δεδομένων. Διαθέτει πλούσια χαρακτηριστικά και υποστηρίζει όλους
τους γνωστούς τύπους βάσεων δεδομένων.Το περιβάλλον του προγράμματος είναι πολύ καλά οργανωμένο και λειτουργικό. Αποτελείται από καρτέλες οι οποίες εμφανίζουν διάφορες πληροφορίες και τις οποίες μπορείτε να διατάξετε όπως επιθυμείτε και να δημιουργήσετε το περιβάλλον που σας βολεύει.
Με το DBeaver μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε βάση δεδομένων και να εκτελέσετε ένα πλήθος ενεργειών. Μπορείτε καταρχάς να δείτε και να επεξεργαστείτε τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα. Επιπλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε και την δομή της ίδιας της βάσης, (tables, views, indexes, queries).
Όλες οι παραπάνω ενέργειες γίνονται μέσα από το γραφικό περιβάλλον του προγράμματος με την χρήση κουμπιών ή εντολών μέσω του βοηθητικού μενού που εμφανίζεται κάνοντας δεξί κλικ.
Για τους πιο προχωρημένους χρήστες παρέχεται ένας πολύ καλός SQL Editor με autocomplete και syntax highlighting. Mε την βοήθειά του είναι δυνατή η συγγραφή προσαρμοσμένων και σύνθετων queries, ώστε να μπορούν επεξεργαστούν απευθείας την βάση δεδομένων.
Για καλύτερη και αποτελεσματικότερη εργασία, δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας projects στα οποία μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερες από μία βάσεις δεδομένων καθώς και διάφορα βοηθητικά scripts.
Επίσης είναι δυνατή η εξαγωγή και η εισαγωγή δεδομένων από και προς άλλες πηγές δεδομένων, όπως αρχεία xml, json, csv, sql κ.α.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί και το πλήθος των ρυθμίσεων και επιλογών του προγράμματος, ώστε να το παραμετροποιήσετε όπως ακριβώς το επιθυμείτε.
Το πρόγραμμα διατίθεται σε δύο εκδόσεις Community και Enterprise. Και οι δύο είναι δωρεάν, απλά η δεύτερη υποστηρίζει και βάσεις NoSQL.
Για την  portable έκδοση απλώς κατεβάστε το αρχείο zip και εξάγετε τα περιεχόμενά του σε έναν φάκελο της επιλογής σας, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται και σε ένα USB Flash Disk.
Για την λειτουργία του προγράμματος είναι απαραίτητη η ύπαρξη στον υπολογιστή σας του Java Runtime Environment..

ΦΟΡΗΤΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ WINDOWS
Download  DBeaver   32
Download  DBeaver   64
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.