ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τα τελευταία νέα για το επερχόμενο Galaxy Note7

Σταδιακά φαίνεται να πέφτει περισσότερο φως στο «μυστήριο» του επόμενου Galaxy Note της Samsung, τόσο σε επίπεδο ονομασίας
όσο και σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Phone Arena πρόσφατο teaser που περιήλθε στην κυριότητα της ιστοσελίδας «δείχνει» ότι τελικά η ονομασία της νέας συσκευής θα είναι Samsung Galaxy Note 7.
Με την παράκαμψη της ονομασίας Note 6 η Samsung ευθυγραμμίζει τη σειρά phablet με τις ονομασίες των κορυφαίων της smartphones και συγκεκριμένα τη σειρά Samsung Galaxy S7, δηλώνοντας έτσι έμμεσα ότι και το τελευταίο Note ενσωματώνει πρόσφατη και όχι «προγενέστερη» τεχνολογία.
Επιπρόσθετα η κορεατική εταιρεία «προλαβαίνει» κατά μερικούς μήνες την Apple η οποία πρόκειται να λανσάρει τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus μιας και το Note 7 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις αρχές Αυγούστου. Προφανώς όλα τα παραπάνω αποτελούν στρατηγικές επιλογές σε επίπεδο marketing.
Ωστόσο, το teaser που έδωσε στη δημοσιότητα το Phone Arena δίνει και μια αίσθηση για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου phablet. Πιο συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι το Galaxy Note 7 θα έχει οθόνη edge στα άκρα του και ενδεχομένως να υπάρχει η δυνατότητα να γράφεις πάνω σε αυτά σε συνδυασμό με μια σειρά από νέες δυνατότητες της S-Pen.
Κατά τα λοιπά η συσκευή εικάζεται ότι θα διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,8 ιντσών και τεχνολογίας Super AMOLED που θα αποδίδει ανάλυση των τάξης των 1440 x 2560 pixels. Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται το τετραπύρηνο SoC Snapdragon 823 της Qualcomm σε συνδυασμό με Adreno 530 GPU, για την απόδοση των γραφικών.
Εντυπωσιακή αναμένεται η μνήμη RAM της συσκευής αφού αυτή θα φτάνει στα 6GB, ενώ η κύρια κάμερα θα διαθέτει τον αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel που έχει τοποθετηθεί και στο Galaxy S7. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Sammobile το Note 7 θα έχει μπαταρία χωρητικότητας 4.000mAh, υποδοχή USB Type-C και πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε σκόνη και νερό, λειτουργία Always On Display και εμπρόσθια κάμερα ανάλυσης 5 Megapixel.
Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μία πρόσφατη φήμη θέλει τη συσκευή να υιοθετεί dual-lens κάμερα κατά τα πρότυπα των LG G5 και Huawei P9, σε συνδυασμό με ενσωμάτωση σαρωτή ίριδας για την πιστοποίηση της ταυτότητας του κατόχου της συσκευής.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.