ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Προς αυτοματοποίηση όλες οι συναλλαγές με μία συσκευή

Δε ξέρουμε αν είναι για καλό ή για κακό πάντως δεν αργεί η στιγμή που οι πληρωμές θα αυτοματοποιηθούν και θα απλοποιηθούν
σταδιακά πλήρως, με αποτέλεσμα να μην απασχολούν τον καταναλωτή ως διαδικασία, καθώς θα πραγματοποιούνται αυτόματα και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.Το 2015 το 28% από τα πέντε δισ. περίπου πληρωμών έγιναν μέσω φορητών συσκευών. Στις ΗΠΑ και τη Βρετανία παρέχεται η υπηρεσία PayPal check in, μέσω της οποίας προεπιλέγοντας ο χρήστης κάποια καταστήματα μέσω εφαρμογής σε μια εξουσιοδοτημένη συσκευή, τα στοιχεία με μια φωτογραφία του γίνονται διαθέσιμα στον έμπορο, οπότε προσεγγίζοντας το ταμείο εκείνος μπορεί να τον αναγνωρίσει χωρίς να χρειάζεται καν να βγάλει από την τσέπη του το κινητό τηλέφωνο. Επιβεβαιώνει λεκτικά την αγορά και την ίδια στιγμή η συσκευή δονείται.
Αναφορικά με την Ελλάδα σημειώνει ότι ο όγκος των συναλλαγών μεταξύ των Ελλήνων χρηστών του PayPal αυξάνεται με ταχύτερο ρυθμό, ιδιαίτερα μετά την επιβολή των capital controls πριν ένα περίπου χρόνο. Οι αγορές από την Ελλάδα προς το εξωτερικό βρίσκονται περίπου στα ίδια επίπεδα χρόνο με τον χρόνο, καθώς και οι κινήσεις των ξένων χρηστών με προορισμό την ελληνική αγορά. Λόγω αύξησης της τουριστικής κίνησης αναμένεται ότι φέτος το καλοκαίρι ο όγκος των πληρωμών προς ελληνικούς PayPal λογαριασμούς θα αυξηθεί περαιτέρω.
Ο ετήσιος ρυθμός αύξησης των κινήσεων μέσω του PayPal είναι δύο με τρεις φορές πάνω από τον μέσο όρο ανόδου του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το 2015 η ετήσια αύξηση του e-commerce ήταν περίπου 10%, παραμένοντας όμως σε χαμηλό μονοψήφιο νούμερο έναντι του συνολικού τζίρου. Στην Ελλάδα το ηλεκτρονικό εμπόριο αποσπά μόλις το 3%, ενώ την ίδια στιγμή σε άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης κινείται μεταξύ 5% με 10% και στη Βορειοδυτική Ευρώπη ξεπερνά το 10%.
Η PayPal, παγκόσμια πλατφόρμα πληρωμών, είναι διαθέσιμη σε πάνω από 200 αγορές, επιτρέποντας στους πελάτες να πληρώνονται σε τουλάχιστον 100 νομίσματα, να κάνουν αναλήψεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους σε 57 νομίσματα και να διατηρούν λογαριασμούς PayPal σε 26 νομίσματα.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.