ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ο νέος δορυφόρος Landsat 8 προσφέρει πιο ευκρινείς εικόνες στο Google Earth


Οι εικόνες του Google Earth αλλάζουν και γίνονται καλύτερες και πιο ευκρινείς προκειμένου να μπορεί να απεικονίζεται με
μεγαλύτερη λεπτομέρεια.
Οι εικόνες που προσφέρει το ανανεωμένο Google Earth προέρχονται πλέον από τον δορυφόρο Landsat 8, ο οποίος τέθηκε σε τροχιά το 2013 από τη NASA. H ποιότητα της εικόνας από τις κάμερες του Landsat 8 είναι σαφώς ανώτερη από εκείνη του προκατόχου του, Landsat 7. Μάλιστα, ο Landsat 7 αντιμετώπιζε τελευταία ένα πρόβλημα hardware, στοιχείο που έκανε ακόμα χειρότερη την απεικόνιση στο χάρτη του Google Earth.
H Google δήλωσε ότι άντλησε περίπου ένα petabyte δεδομένων από τον Landsat, προκειμένου να μπορέσει να δει εάν οι νέες εικόνες που θα προσφέρει το Google Earth θα είναι σημαντικά βελτιωμένες σε σχέση με το παρελθόν. Για να αποδείξει την ανωτερότητα των εικόνων του Google Earth, ο κολοσσός του Internet έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το πριν και το μετά της χρήσης του Landsat 8 .
Οι νέες εικόνες είναι ήδη διαθέσιμες σε όποιον χρησιμοποιεί την τελευταία εκδοχή του Google Earth, το οποίο θα είναι σταδιακά διαθέσιμο σε όλους τους κατόχους κινητών με λειτουργικό σύστημα Android, iOS, καθώς και σε όσους έχουν πρόσβαση στο Google Earth από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.