ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τη Παρασκευή 9 Μαΐου οι πρώτες πληρωμές για το μέρισμα

Την Παρασκευή 9 Μαΐου θα γίνουν οι πρώτες πληρωμές στους δικαιούχους του κοινωνικού μερίσματος, διευκρινίζουν κυβερνητικές πηγές.
Δεν θα γίνουν εκπτώσεις στη διανομή του συνολικού ποσού, διαμηνύουν κυβερνητικές πηγές
Οι πρώτες πληρωμές του μερίσματος θα αφορούν
στους ένστολους (με βάση μόνο τα μισθολογικά κριτήρια) και σε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους, άνεργους και ελεύθερους επαγγελματίες με διακοπή δραστηριότητας, οι οποίοι, με βάση τις φορολογικές δηλώσεις που υποβλήθηκαν το 2012, πληρούσαν τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
Η υποβολή των αιτήσεων συνεχίζεται με ικανοποιητικό ρυθμό, όπως και η αξιολόγησή τους, προσθέτουν οι ίδιες πηγές που επισημαίνουν ότι σε κάθε περίπτωση, εκπτώσεις στη διανομή του συνολικού ποσού του κοινωνικού μερίσματος δεν θα γίνουν. Αυτό σημαίνει ότι το ποσό που έχει δεσμευθεί για το κοινωνικό μέρισμα θα διανεμηθεί στο σύνολό του.
Σύμφωνα με τα σχέδια του υπουργείου Οικονομικών ακόμη και στην περίπτωση που οι αιτήσεις υπολείπονται του ποσού αυτού, το υπόλοιπο θα καταβληθεί σε νέους δικαιούχους με βάση τις δηλώσεις του 2013. Σημειώνεται ότι τα κριτήρια καταβολής του κοινωνικού μερίσματος αφορούν στα εισοδήματα των φορολογικών δηλώσεων του 2012.
Στο υπουργείο Οικονομικών εξετάζουν και τη μικρή αύξηση στα 6.500 ευρώ από 6.000 ευρώ του ορίου του ετήσιου εισοδήματος προκειμένου κάποιος να είναι δικαιούχος του μερίσματος.
Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, οι αρμόδιοι παράγοντες αναμένουν τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή των αιτήσεων (30 Ιουνίου), προκειμένου να διαπιστώσουν εάν, μετά και από τις τελικές αξιολογήσεις των αιτήσεων, απομένει αδιάθετο ποσό και σε ποιο ύψος.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.