ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Android εφαρμογές σε Windows, Mac και Linux

Ένα εργαλείο το οποίο επιτρέπει σε εφαρμογές Android να «τρέχουν» σε κάθε μηχάνημα που μπορεί να υποστηρίξει τον browser της, Chrome, κυκλοφόρησε
η Google, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του BBC.
Το Arc Welder λειτουργεί ως ειδική «πλατφόρμα» για εφαρμογές Android, έτσι ώστε να μπορούν να «τρέχουν» σε Windows, OSX και Linux. Το λογισμικό επεκτείνει το εύρος των συστημάτων στα οποία θα μπορούν να λειτουργούν οι εφαρμογές, καθιστώντας πιθανότατα ευκολότερο για ενδιαφερόμενους developers να κάνουν κώδικα να «τρέχει» σε διαφορετικά μηχανήματα.
Το Arc – App Runtime για Chrome- κυκλοφόρησε κατά τα τέλη του 2014 ως ένα μέσον για να τρέχουν εφαρμογές Android σε λειτουργικό Chrome. Το λειτουργικό χρησιμοποιείται σε πολλά netbooks και άλλες συσκευές που κατασκευάζονται από τη Google και κάποιους συνεργάτες της.
Το Arc Welder στην ουσία κάνει conversion εφαρμογών σε εκδόσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον Chrome (browser). Το Welder επίσης παρέχει υποστήριξη σε πολλές υπηρεσίες Google Play έτσι ώστε όταν οι εφαρμογές γίνονται converted να μην χάνεται η πρόσβαση σε συστήματα πληρωμών, πλοήγησης και άλλες λειτουργίες.
Σύμφωνα με την Google, η τεχνολογία πίσω από το Arc Welder σημαίνει ότι converted εφαρμογές θα πρέπει να «τρέχουν» σχεδόν το ίδιο γρήγορα με το αν «έτρεχαν» σε τηλέφωνο ή tablet.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.