ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Η Microsoft ανακοίνωσε το νέο της Surface 3

Η Microsoft ανακοίνωσε το Surface 3, που θα διαδεχτεί το Surface 2 και θα διαθέτει λεπτότερα χαρακτηριστικά, μικρότερο βάρος ενώ θα αφήνει πίσω του οριστικά 
το λειτουργικό σύστημα Windows RT.
Το Surface 3 θα τρέχει πλήρες λειτουργικό σύστημα Windows, θα ενσωματώνει επεξεργαστές Intel Atom και θα κινείται τιμολογιακά σε χαμηλότερα επίπεδα από το  Surface Pro 3 της περασμένης χρονιάς που θα συνεχίσει να είναι η ναυαρχίδα της εταιρείας.
Επίσης η νέα ταμπλέτα της Microsoft θα είναι η πρώτη, εκτός από τα μοντέλα της σειράς Pro, που θα συνοδεύεται από πένα (θα πωλείται ξεχωριστά), την Surface Pen του Surface Pro 3 που θα διατίθεται σε μία σειρά εναλλακτικών χρωμάτων.
Πιο αναλυτικά, το Surface 3 θα ενσωματώνει τετραπύρηνους επεξεργαστές σειράς Intel Atom x7 και θα «τρέχει» το λειτουργικό σύστημα Windows 8.1 στα 64bit το οποίο θα αναβαθμιστεί σε Windows 10, όταν το νέο λειτουργικό καταστεί διαθέσιμο. Σύμφωνα με τη Microsoft θα διαθέτει διαχείριση ισχύος ανάλογη των μοντέλων που χρησιμοποιούν επεξεργαστές ARM.
Μάλιστα, η κατασκευάστρια εταιρεία εκτιμά ότι το νέο υβρίδιο θα προσφέρει στον χρήστη αυτονομία της τάξης των 10 ωρών. Η οθόνη του είναι στις 10,8 ίντσες (έναντι 12 ιντσών του Surface Pro 3) και ανάλυση στα 1.920 x 1.280 pixels, που είναι ισοδυναμεί με πυκνότητα 214 ppi (pixels ανά ίντσα).
Στο πίσω μέρος του Surface 3 βρίσκεται κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 8 Megapixel ενώ στο εμπρόσθιο μέρος βρίσκεται η selfie κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης στα 3,5 Megapixel. Επιπρόσθετα, θα είναι η πρώτη ταμπλέτα της Microsoft που θα διαθέτει και έκδοση που θα υποστηρίζει συνδέσεις LTE.
Επιπλέον, το νέο μέλος της οικογένειας Surface υιοθετεί το kickstand τριών θέσεων που εισήγαγε το Pro 3. Ωστόσο, σε αντίθεση με το Pro 3 χρησιμοποιείται θύρα microUSB για τη φόρτιση της συσκευής και όχι η κλασική υποδοχή φορτιστή. Παράλληλα, θα διαθέτει μία τυπική υποδοχή USB3.0, μία Mini DisplayPort και μία υποδοχή για εγκατάσταση καρτών μνήμης microSD.
Το Surface 3 ζυγίζει 622 γραμμάρια ενώ το πάχος του φτάνει τα 8,7 χιλιοστά. Η συσκευή, χωρίς το keyboard και την πένα, στη βασική της έκδοση θα κοστίζει 500 δολάρια, θα μπει σε περιορισμένη διαθεσιμότητα από τις 5 Μαΐου ενώ η διαθεσιμότητα σε νέες αγορές θα ξεκινήσει από τις 7 Μαΐου.
Με κάθε Surface 3 η Microsoft θα προσφέρει ετήσια συνδρομή για το Office 365 Personal, στο οποίο θα περιλαμβάνονται πλήρεις εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, Outlook και OneNote, όπως επίσης και αποθηκευτικό χώρο 1TB στο OneDrive.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.