ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Φορητούς υπολογιστές Windows 10 με κόστος από 160 ευρώ σχεδιάζει η Microsoft

Παρόλο που η αγορά στην αρχή δεν τα υποδέχτηκε με ενθουσιασμό, τα Chromebooks με τον καιρό αύξησαν το μερίδιο τους στην αγορά των εισαγωγικών κυρίως φορητών υπολογιστών.
Και αυτό είναι κάτι που απασχολεί την Microsoft εδώ και καιρό.Για να αντιμετωπίσει αυτή την αύξηση που παρατηρείται στην δημοτικότητα τους, η Microsoft σε συνεργασία με κάποιους κατασκευαστές, αναμένεται να δημιουργήσει φορητούς υπολογιστές που θα στοχεύουν απευθείας στην αγορά των Chromebooks.
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να κάνουν μελλοντικά την εμφάνιση τους στην αγορά φορητοί υπολογιστές με Windows 10 με κόστος που θα ξεκινάει από τα $149 και θα φτάνει τα $179.
Δεν θα χαρακτηρίζονται βεβαίως από υψηλή απόδοση, ούτε οι χρήστες θα μπορούν να απολαύσουν το GTA V στις οθόνες τους, αφού στοχεύουν στις αναδυόμενες αγορές, στην εκπαίδευση και στην χαμηλού κόστους -εισαγωγική- κατηγορία.
Έτσι, απευθύνονται σε χρήστες που οι εργασίες τους περιορίζονται κυρίως στην επεξεργασία εγγράφων, στην πλοήγηση στο Internet, στην κοινωνική δικτύωση κ.άλλα.
Πρόκειται για μία σημαντική κίνηση από την Microsoft, αφού και λόγω της οικονομικής συγκυρίας, τα Chromebooks έχουν αρχίσει να κερδίζουν σημαντικό έδαφος.
Σύμφωνα με αναφορές, οι νέοι αυτοί φορητοί υπολογιστές αναμένεται να βασίζονται στην πλατφόρμα Bay Trail της Intel (πιθανόν Dual Core Celeron) και είναι πολύ πιθανόν αρχικά να δούμε κάποιο μοντέλο με οθόνη 11,6 ιντσών.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.