ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Διαχείρηση κωδικών ασφαλείας με το Password Safe.

Το Password Safe, είναι ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε και να διαχειριστείτε με μεγάλη ευκολία, όλους τους κωδικούς ασφαλείας που χρησιμοποιείτε για την σύνδεση σε
ιστοσελίδες  σε κοινωνικά δίκτυα και άλλες αντίστοιχες υπηρεσίες.
Το περιβάλλον εργασίας του προγράμματος αποτελείται από ένα απλό και λειτουργικό παράθυρο στο οποίο εμφανίζονται οι κωδικοί είτε σε δενδροειδή μορφή, είτε σε μορφή απλής λίστας.
Επιπλέον υπάρχουν δύο εργαλειοθήκες. Η πρώτη περιέχει τις κύριες λειτουργίες του προγράμματος και η δεύτερη σας επιτρέπει να σύρετε και να τοποθετήσετε τα διάφορα στοιχεία των κωδικών πάνω σε αντίστοιχα πεδία άλλων παραθύρων
Για κάθε έναν κωδικό μπορείτε να καταχωρήσετε πολλές πληροφορίες. Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε τις ενέργειες που θα εκτελούνται, κάνοντας κλικ ή διπλό κλικ πάνω του, καθώς και την ημερομηνία λήξης του.
Σημαντικό χαρακτηριστικό, είναι η λειτουργία αυτόματης πληκτρολόγησης των κωδικών στα αντίστοιχα πεδία των φορμών ή των ιστοσελίδων. Επίσης μπορεί να αντιγράψει το όνομα χρήστη, τον κωδικό ή την ηλεκτρονική διεύθυνση στο πρόχειρο για να την επικολλήσετε όπου επιθυμείτε.
Για την δημιουργία κωδικών, διαθέτει ένα πολύ ισχυρό εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιήσει διάφορους κανόνες για την παραγωγή τους. Βάσει αυτών των κανόνων, μπορείτε να δημιουργήσετε διάφορα προφίλ ασφαλείας και να επιλέγετε κάθε φορά, το καταλληλότερο.
 Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα να εισάγει και να εξάγει τους κωδικούς που έχετε αποθηκευμένους από και προς άλλα αντίστοιχα προγράμματα με την χρήση αρχείων της μορφής txt ή xml.
Το πρόγραμμα διατίθεται και σε portable έκδοση για να το τοποθετήσετε σε ένα USB Flash Disk και να το χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

Αν το χρειαστείτε πατήστε εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.