ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Δισοίωνο μέλλον για το ίντερνετ;

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Google, Έρικ Σμιντ, ερωτήθηκε για το μέλλον του διαδικτύου σε ένα πάνελ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
στο Νταβός της Ελβετίας και απάντησε «θα απαντήσω πολύ απλά ότι το Ίντερνετ θα εξαφανιστεί».
«Θα υπάρχουν τόσο πολλές διευθύνσεις IP, τόσο πολλές συσκευές, τόσο πολλοί αισθητήρες, πράγματα που θα φοράμε, πράγματα με τα οποία θα είμαστε σε διαδραστική σχέση που δε θα τα νοιώθετε καν. Θα είναι ένα μέρος της παρουσίας σας στο χρόνο. Φανταστείτε ότι περπατάτε σε ένα δωμάτιο και το δωμάτιο είναι δυναμικό. Και με την άδειά σας, θα βρίσκεστε σε διαδραστική σχέση με ό,τι συμβαίνει στο δωμάτιο», είπε ο Έρικ Σμιντ.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Google αναφέρθηκε στο αποκαλούμενο «ίντερνετ των πραγμάτων» στο οποίο οι συσκευές που θα τίθενται σε λειτουργία μέσω διαδικτύου, από τηλέφωνα έως και ρολόγια και από θερμοστάτες και λαμπτήρες προγραμματίζονται για να λειτουργούν από μόνες τους και να είναι πιο αποτελεσματικές.
Ο Έρικ Σμιντ πιστεύει ότι οι αλληλεπιδράσεις μας με αυτές τις συσκευές θα είναι εν τέλει εντελώς απρόσκοπτες.
Στο πάνελ που είχε τον τίτλο «Το μέλλον της ψηφιακής οικονομίας», ο Έρικ Σμιντ συζήτησε επίσης την κυριαρχία της Google στην αγορά αναζήτησης και τον αυξημένο ανταγωνισμό στην αγορά smartphone λέγοντας ότι «όλα τα στοιχήματα είναι άκυρα» λόγω των νέων παικτών στην αγορά.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Google βρισκόταν στο ίδιο πάνελ με τη διευθύντρια του Facebook, Σέριλ Σάντμπεργκ, το διευθύνων σύμβουλο της Microsoft, Σάτια Ναντέλλα, και το διευθύνων σύμβουλο της Vodafone, Βιττόριο Κολάο.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.