ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Μicrosoft office αφής στα Windows 10

H Microsoft παρουσίασε τις universal εκδόσεις Word, Excel και Powerpoint για το νέο λειτουργικό Windows 10, οι οποίες θα είναι φιλικές στις οθόνες αφής. 
Με τις νέες εφαρμογές και τα επερχόμενα Windows 10, οι εφαρμογές της σουίτας Office γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ των desktop συστημάτων και των mobile συσκευών. Τα Word, Excel και Powerpoint θα είναι κοινά σε όλες τις συσκευές που τρέχουν το λειτουργικό σύστημα Windows 10. Η εικόνα των εφαρμογών είναι ανανεωμένη και πιο πρακτική για όλες τις πλατφόρμες. Τα λειτουργικά στοιχεία είναι τα ίδια με εκείνα που έχουν συνηθίσει οι χρήστες.
Μερικές από τις νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν το στοιχείο Read, το οποίο φέρνει στο προσκήνιο το κείμενο, με πλήρη υποστήριξη στο scrolling σε μία οθόνη αφής. Στο Excel, ο χρήστης μπορεί να κάνει drag and drop των στηλών, ενώ στο Powerpoint από μία συσκευή με οθόνη αφής, μπορεί κανείς με ένα tap να τονίσει ένα στοιχείο, όπως θα έκανε με ένα laser pointer.
Οι εφαρμογές αυτές είναι ακόμα σε διαμόρφωση προεπισκόπησης και αυτή η εκδοχή τους που παρουσιάστηκε δεν είναι η τελική, αλλά μία πρώτη γεύση για το πώς θα μοιάζουν όταν θα έρθουν τα Windows 10. Παράλληλα, το Windows 10 Technical Preview δέχτηκε μία αναβάθμιση για να διορθωθούν μικροπροβλήματα που είχαν εντοπιστεί μετά την έναρξη της διάθεσής του.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.