ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Η ώρα του Παναθηναικού...


Τις πιθανότητες να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θέλει να αυξήσει ο ΠΑΟ.Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη


  την οποία θα μειώσουν στους τρεις βαθμούς τη διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλο, κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητές τους για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος.
Σε αντίθετη περίπτωση, το «τριφύλλι» θα χρειαστεί να αυξήσει τη διαφορά από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ώστε να μπορέσει να πάει με την καλύτερη δυνατή βαθμολογία στους αγώνες κατάταξης και να παλέψει για το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.
Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει με 4-4-2 την ομάδα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Σίλντενφελντ και Χουχούμη.
Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς. Ο Πέτριτς ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί πίσω από τους Καρέλη και Μπεργκ.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Νίνης, Ατζαγκούν, Μαυρίας και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι οι Χρήστος Δώνης, Γιώργος Δώνης και Θανάσης Ντίνας.
Παντού «παρών» ο Αλαφούζος
Την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού παρακολούθησε χθες από κοντά και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» βρέθηκε στο Κορωπί μαζί με τον διευθυντή ποδοσφαίρου, Τάκη Φύσσα, και τον τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολο. Στη συνέχεια, ο Αλαφούζος μετέβη στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή και δείπνησε με την ομάδα.
Εκεί ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου είχε επαφές με τους ανθρώπους του τεχνικού επιτελείου και τους ποδοσφαιριστές και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο ντέρμπι. Μάλιστα, είναι πιθανό να βρεθεί και σήμερα στο ξενοδοχείο, προκειμένου να γευματίσει με την ομάδα.
Αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας
Ούτε καρφίτσα δεν θα πέφτει στο αποψινό ντέρμπι της Λεωφόρο και ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα επιχειρήσει να σπρώξει την ομάδα του σε μία μεγάλη νίκη. Στο «τριφύλλι» είχαν συνεχείς επαφές τις τελευταίες μέρες με τους οργανωμένους κι έχουν ζητήσει αυτοσυγκράτηση και προσοχή, προκειμένου να μην τιμωρηθεί η ομάδα, αφού εκτός από αγωνιστική θα είναι και οικονομική η ζημιά.
Το μεσημέρι είναι η τελευταία σύσκεψη κορυφής ανάμεσα στους παράγοντες των δύο ομάδων και την Αστυνομία, ώστε να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να μην υπάρξει το παραμικρό «παρατράγουδο».
Προϊστορία
Είκοσι μία νίκες μετράει ο Παναθηναϊκός ως γηπεδούχος με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις. Από εκεί και πέρα, 26 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και 18 έχουν πάρει οι Πειραιώτες. Στα τελευταία πέντε πρόσφατα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός έχει μόλις μία νίκη, άλλος ένας αγώνας έχει λήξει ισόπαλος και οι «ερυθρόλευκους» έχουν τρεις επιτυχίες.
Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα
02/11/2013 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1
09/12/12 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-2
18/03/12 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-3
30/10/10 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 2-1
21/02/10 Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-1

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.