ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Το USB 3.1 έρχεται σε μητρικές των Asus και ASRock

Η MSI είναι η πρώτη εταιρεία που θα υιοθετήσει το πρότυπο USB 3.1 στις motherboards της, με τις Asus και ASRock να ακολουθούν.

Καταρχάς η Asus, θα κυκλοφορήσει στην αγορά τις υπάρχουσες μητρικές της, αλλά με την προσθήκη θυρών USB 3.1, ενώ και οι επόμενης γενιάς μητρικές, θα έχουν θύρες USB 3.1.
Η αρχή θα γίνει με τις motherboards με chip X99, καθώς και μερικές με το Z97, ενώ δεν είναι γνωστό εάν θα φέρουν και τη νέα σύνδεση Type C που επιτρέπει τη σύνδεση του καλωδίου με δύο τρόπους.
Η εταιρεία φαίνεται να χρησιμοποιεί τον ASM1142 host controller της Asmedia, ο οποίος καταλαμβάνει δύο PCIe 2.0 lanes από τον επεξεργαστή για να μπορέσει να δώσει USB 3.1 με τις ταχύτητες να αγγίζουν τα 10Gb/s.
Στον αντίποδα η ASRock, θα προσφέρει θύρες USB 3.1 (Type A, Type B και Type C) για όλες τις ανάγκες, μέσα από PCIe κάρτες επέκτασης, με τις ταχύτητες να αγγίζουν και εδώ το όριο του προτύπου, δηλαδή 10Gb/s.
Οι PCIe κάρτες θα έρχονται μαζί με τις Z97 Extreme6/3.1 και Z99 Extreme6/3.1 με την τελευταία να εξοπλίζεται με μια ακόμα USB 3.1, για σύνολο 3 θυρών νέας γενιάς.
Και οι δύο εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει διαθεσιμότητα και τιμές στην αγορά.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.