ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αλλαγές έρχονται στο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων


Αλλαγές έρχονται στο ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίες προβλέπουν.πλήρη
εξομοίωση των αποδοχών μεταξύ των υπαλλήλων διαφορετικών υπουργείων και υπηρεσιών, οι οποίοι όμως έχουν τα ίδια προσόντα και την ίδια αποδοτικότητα.
Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, παρόλο που εφαρμόζεται αυτή τη στιγμή ενιαίο μισθολόγιο στο Δημόσιο, παρατηρούνται στρεβλώσεις και αδικίες σε βάρος υπαλλήλων που παίρνουν λιγότερα χρήματα από συναδέλφους τους με τα ίδια προσόντα και την ίδια παραγωγικότητα. Για την εξάλειψη των αδικιών αυτών σχεδιάζονται νέες παρεμβάσεις από το υπουργείο.
Επιπλέον, ο υπουργός άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην εφαρμοστεί το νέο αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ και η νέα ενιαία κλίμακα φορολογίας εισοδήματος κατά τον υπολογισμό της μηνιαίας παρακράτησης φόρου επί των μισθών και των συντάξεων του τρέχοντος έτος, παρόλο που οι αλλαγές θα αφορούν στα εισοδήματα του 2015. Στην περίπτωση αυτή, οι φοροελαφρύνσεις που συνεπάγεται η νέα φορολογική κλίμακα, δεν θα γίνουν αισθητές από φέτος, καθώς δεν θα μειωθεί από το τρέχον έτος η μηνιαία παρακράτηση επί των αποδοχών μισθωτών και συνταξιούχων. Ο λόγος που ενδεχομένως θα μετατεθούν οι επιπτώσεις της νέας φορολογικής κλίμακας για το 2016, είναι το γεγονός ότι η απώλεια φορολογικών εσόδων είναι μεγάλη, ενώ παράλληλα δεν θα επιβαρυνθεί με αυτόν τον τρόπο ο τρέχων Προϋπολογισμός.
Ο κ. Μάρδας τόνισε ότι το σύνολο των μέτρων ενίσχυσης του εισοδήματος που περιλαμβάνονται στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί από το 2015, αλλά θα απλωθεί σε ολόκληρη την τετραετία.
Τέλος, όσον αφορά στους τελωνιακούς, οι νέες μισθολογικές ρυθμίσεις, θα προβλέπουν την καταβολή μπόνους στους εν λόγω υπαλλήλους, το οποίο θα υπολογίζεται ως ποσοστό επί των προστίμων που θα εισπράττονται για παραβάσεις λαθρεμπορίου.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.