ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Πριν αγοράσετε κινητό κοιτάξτε τον Ρυθμό Ειδικής Απορρόφησης

Πριν προβούμε σε μια αγορά κινητού τηλεφώνου πολύς κόσμος δεν γνωρίζει ότι είναι πάρα πολύ βασικό να ζητούμε
Γ.Λ
από το κατάστημα που θα μας παραδώσει το προιόν
να μας γνωστοποιήσει τη τιμή SAR αν εμείς δεν την γνωρίζουμε εκ των προτέρων
Η τιμή SAR ή αλλιώς Specific Absorption Rate δηλαδή ο «Ρυθμός Ειδικής Απορρόφησης» δείχνει σε τι βαθμό απορροφάται η ακτινοβολία από τον οργανισμό μας.Η τιμή αυτή ποικίλει ανά συσκευή.
Οι κατασκευαστές των κινητών τηλεφώνων μάλιστα δίνουν δύο τιμές, μία για το κεφάλι και μία για το σώμα, αυτή που ενδιαφέρει περισσότερο βεβαίως είναι η πρώτη διότι είναι πάντα μεγαλύτερη η δόση εξαιτίας της πλήρους λειτουργίας της συσκευής όταν μιλάμε με τον συνομιλητή μας αλλά και επειδή η απόσταση μεταξύ της συσκευής και του κεφαλιού μας είναι πολύ μικρή.
Υστερα από κάποιες έρευνες έχουν δώσει κάποια μέγιστα όρια ασφαλείας που καλό είναι να μην τα υπερβούμε.
Στην Ευρώπη ισχύει επιτρεπόμενη τιμή τα 2.0 W/Kg σε 10g ιστού, ενώ στις ΗΠΑ 1.6 W/Kg σε 1g ιστού.
Η μέση ιδανική τιμή SAR που μπορούμε να πετύχουμε σε κινητό είναι έως 0.4.Καλή χαρακτηρίζεται η τιμή από 0.4 έως 0.7, από 0.7 έως 1 ' Μάνα μου αρχίζω να ζεσταίνομαι΄ ενώ από 1.0 και πάνω ΄΄΄Κάψτε με μάνα μου κάψτε με΄΄.
Σε κάποια φόρουμ που συμμετέχω έχω τονίσει μετά επιτάσεως ότι οι τιμές αυτές οι εταιρείες θα πρέπει να τις τονίζουν σε ευδιακριτα σημεία της συσκευής και όχι στα ΄΄ψιλά γράμματα΄΄μιμώντας πρακτικές τραπεζών.
 Προσωπικά ένας βασικός λόγος που δεν θα ήθελα να κουβαλάω στη τσέπη μου για πολλές ώρες το iphone είναι η ψηλή του τιμή sar..Θεωρώ αυτή τη στιγμή το Samsung galaxy Note4 ως το κορυφαίο κινητό για τους δικούς μου βεβαίως λόγους κι  γι αυτό το εμπιστεύομαι.
Η τιμή  SAR για το Samsung galaxy Note4 είναι μόλις 0.37 W/kg ενώ του iphone 6 είναι 0.98 W/kg ελαφρώς βελτιωμένο από τον πρόκατοχό του iphone 5 που είχε φτάσει τη τιμή 1.0 W/kg. Να δούμε και κάποες άλλες τιμές παλιότερων κινητών που ίσως διαθέτετε..
Apple
  iPhone 5s: 1.00 W/kg
  iPhone 4s: 0.99 W/kg
Samsung
 Samsung Galaxy S4: 0.28 W/kg
 Samsung Galaxy S4 mini: 0.33 W/kg
 Samsung Galaxy Note 3: 0.29 W/kg
 Samsung Galaxy S4 zoom: 0.14 W/kg
 Samsung Galaxy S3: 0.21 W/kg
Nokia
 Nokia Lumia 1520: 0.64 W/kg
 Nokia Lumia 820: 0.84 W/kg
 Nokia Lumia 620: 0.84 W/kg
LG
LG G2: 0.41 W/kg
 LG Nexus 5: 0.49 W/kg
 LG Optimus G: 0.43 W/kg
 LG Optimus G Pro: 0.32 W/kg
Sony
 Sony Xperia Z1: 0.77 W/kg
 Sony Xperia Z1 compact: 0.74 W/kg
 Sony Xperia Z: 0.48 W/kg
 Sony Xperia Go: 0.89 W/kg
 Sony Xperia SP: 0.79 W/kg
HTC
 HTC One: 0.86 W/kg
 HTC One mini: 0.90 W/kg
 HTC Desire 500: 0.50 W/kg
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.