ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Android Auto Api. Eφαρμογή για το αυτοκίνητο από Google και Hyundai

To Android Auto API που παρουσίασε η Google με την Hyundai είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσουν οι developers να βάζουν τις εφαρμογές τους στο αυτοκίνητο.
Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές θα μπορούν να φύγουν από τα όρια των Smartphones ή των tablets και θα μπορούν πλέον να ενταχθούν στο οικοσύστημα του ταμπλό ενός αυτοκινήτου, όπως έχει δείξει ήδη η Hyundai με το μοντέλο 2015 του Sonata. Σε πρώτη φάση θα είναι διαθέσιμα δύο είδη εφαρμογών. Το πρώτο από αυτά είναι οι εφαρμογές που σχετίζονται με την επικοινωνία μέσω μηνυμάτων, ενώ το δεύτερο είναι οι εφαρμογές audio.
Στην πρώτη περίπτωση, τα μηνύματα δεν εμφανίζονται στην οθόνη για να μην αποσπάται η προσοχή του οδηγού, αλλά διαβάζονται από ηλεκτρονική φωνή. Ήδη έχουν παρουσιαστεί πρώιμες εφαρμογές των TextMe, textPlus, Kik και WhatsApp, οι οποίες έχουν παρουσιάσει την εκδοχή τους για την επικοινωνία μέσα στο αυτοκίνητο.
Στη δεύτερη κατηγορία, οι εφαρμογές audio επιτρέπουν την περιήγηση και αναπαραγωγή των αρχείων μουσικής. Εδώ έχουν δείξει οι iHeartRadio, Joyride, MLB, NPR, Pandora, PocketCasts, Songza, SoundCloud, Spotify, Stitcher και Umamo τις δικές τους προτάσεις για τη μουσική μέσω Android στο αυτοκίνητο. Οι χρήστες Android 5.0 Lollipop κινητών θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Android Auto με το κατέβασμα της ειδικής εφαρμογής στο smartphone τους.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.