ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Χειρισμός PC με τα μάτια από τη Samsung

H τεχνολογία EyeCan της Samsung είναι μία καινοτομία, η οποία βρίσκεται στο δεύτερο στάδιο της εξέλιξής 
της και αποτελεί μία λύση που προτείνουν οι Κορεάτες προκειμένου να μπορούν να χειριστούν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, να κάνουν περιήγηση στο Internet, να επεξεργαστούν έγγραφα και άλλες εργασίες, άτομα με ειδικές ανάγκες που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα άκρα τους.
Ένα ειδικό περιφερειακό θα μπορεί να προσαρμοστεί κάτω από την οθόνη του υπολογιστή και θα εντοπίζει τα μάτια του χειριστή. Εκείνος, με τις κατάλληλες κινήσεις  θα μπορεί να χειριστεί τις διάφορες λειτουργίες του υπολογιστή αποκλειστικά και μόνο με τα μάτια του, αφού πρώτα έχει κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
Στο interface του EyeCan που έχει δημιουργήσει η Samsung, περιλαμβάνονται περισσότερες από 18 εντολές, όπως είναι η αντιγραφή, η επικόλληση, η επιλογή όλων και άλλες. Εννοείται ότι μπορούν να δημιουργηθούν και άλλες εντολές ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη.
Η εφαρμογή της Samsung αποτελεί μία καλή απόδειξη του πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για το καλό του ανθρώπου και τη διευκόλυνση της ζωής. Η Samsung δηλώνει ότι το EyeCan+ είναι κάτι καινοτόμο, αφού δεν απαιτεί από τον χρήστη του να φορά κανενός είδους εξοπλισμό.Να εγκαταλείψουμε το ποντίκι για τον χειρισμό του υπολογιστή, μας καλεί η Samsung με την παρουσίαση της τεχνολογίας EyeCan+. 
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.