ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Oi 3D εκτυπωτές κάνουν ''θαύματα''

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς.Ήδη στα πρώτα βήματά τους έχουν δώσει μια πρώτη γεύση για τι ακριβώς αποτελέσματα μιλάμε..
To ηλεκτρικό όχημα StreetScooter C16 από τη Γερμανία παράγεται από ένα τρισδιάστατο εκτυπωτή Stratasys Objet1000 σε χρονικό διάστημα 12 μηνών.
Η επιλογή της τρισδιάστατης εκτύπωσης έγινε προκειμένου να είναι μικρότερο το κόστος στην διαδικασία κατασκευής του πρωτοτύπου και μάλιστα σε όσο γίνεται πιο γρήγορο χρονικό διάστημα. Με τον 3D printer δημιουργήθηκαν τα μπροστινά και πίσω Panels του πλαισίου του οχήματος, καθώς και οι προφυλακτήρες, τα πλαίσια των θυρών, τα φτερά των τροχών, τα καλύμματα των φώτων και άλλα σημεία του αμαξώματος.
To StreetScooter C16 είναι ένα ηλεκτροκίνητο όχημα για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οποίου δεν έχουν δοθεί πολλές πληροφορίες πέρα από το ότι στην τελική του μορφή θα ζυγίζει 450 κιλά μαζί με τις μπαταρίες, ενώ θα έχει αυτονομία 100 χιλιομέτρων και θα έχει τελική ταχύτητα 100 χλμ/ώρα. Η τιμή του θα είναι κάτω από τα 10.000 ευρώ.
Ο τρισδιάστατος εκτυπωτής που χρησιμοποιήθηκε για το StreetScooter C16 είναι ίσως ο μεγαλύτερος 3D printer πολλαπλών υλικών, ενώ έχει την ικανότητα να δημιουργεί μέρη αντικειμένων που μπορούν να φτάνουν μέχρι και το ένα μέτρο σε μήκος, ενώ έχει ήδη χρησιμοποιηθεί και σε άλλες εφαρμογές.
Η StreetScooter είναι μια εταιρεία spinoff του Πανεπιστημίου του Άαχεν στην Γερμανία και ήδη έχει αναλάβει την κατασκευή ενός μικρού φορτηγού διανομών για τα Γερμανικά Ταχυδρομεία.

GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.