ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Oι ιοί και οι υιοί του facebook

Αυτό που αναπαραγάγεται συχνά πυκνά (ότι προσοχή νέος ιός εμφανίστηκε στο φ/β με το τρόπο που τον προωθούν υιοί της κλωνοποιημένης πληροφορίας) μας κάνει να ''τρομάζουμε''.
Γράφει ο Γιάννης Λάνος
Πήγα να πάρω πληροφορίες κυρίως για το όνομά του που με
ενδιέφερε στο google, αλλά όπως την είχα ψιλιαστεί κάτι τέτοιο θα μου ήταν δύσκολο ως αδύνατο.Συμβαίνει αυτό  διότι πέφτεις  πάνω στο καταιγισμό της ίδιας είδησης από πληθώρα σελίδες.Και πήγαινε από τον Άννα στον Καιάφα και το αντίστροφο,διαβάζεις τα ίδια πράγματα.  βαριέσαι, τα παρατάς στη μέση .. αρρωσταίνεις....πριν τον ιό...
Μα έτσι καθώς αβασάνιστα υιοθετούν την είδηση που σπέρνεται τις περισσότερες φορές επιμελλώς από επιτήδειους για τον απλό λόγο να κάνουν  τη πλακίτσα τους, αναγκάζει πολλές φορές και τη μεγάλη επιχείρηση κοινωνικής δικτύωσης να προβαίνει σε δηλώσεις για διάψευση και εφησυχασμό.Αυτό βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε δε μπορεί να γίνεται κάθε λίγο και λιγάκι.Eσείς που διαβάζετε αυτές τις λίγες σειρές πιστεύω ότι  δεν θα έχει ο υπολογιστή σας μολυνθεί ποτέ από ιό του f/b και το πιθανότερο είναι να μην μολυνθεί ούτε κι με αυτόν τον καινούργιο που προδίδεται αστραπιαία.
Και το λέμε αυτό διότι η πιθανότητα να εμφανιστεί στον υπολογιστή σας   τέτοιου είδους ιοί είναι 1 στα 26.000.000.Τόσο απλά.Δεν σας κρύβω ότι προσωπικά τους νοσταλγώ τόσο πολύ να μου έρθουνε αλλά αυτοί πολύ μου αργούνε.........Εν πάση περιπτώσει αν στο φινάλε εσείς είσαστε ''τυχεροί'' και συμπεριλαμβανόσαστε μέσα στους εκατομμυριούχους αυτό που θα είναι δυστυχώς άτυχο σε σας και θα σας υποβιβάζει ως προσωπικότητα είναι το γεγονός της μη αναγνώρισής του.
Έναν ιό πρέπει να τον  αναγνωρίζετε αμέσως όπως η μάνα αναγνωρίζει τον δικό της υιό. Αν δώσετε λίγο προσοχή σε αυτό ακριβώς που ζητάει στο περίεργο μήνυμα ή email που βλέπετε  δεν είναι δύσκολο να αντιληφθείτε κατ΄'αρχήν τον βλακώδη τρόπο που θέλει να εισβάλλει.Γενικά να ξέρετε όμως για το σύστημά μας ο ιός πρέπει να εξασφαλίσει ορισμένες βασικές συνθήκες, προκειμένου να δράσει. Και αυτό είναι που δε πρέπει να του δώσουμε.Δηλαδή πρέπει να μπορεί να εκτελέσει τον κώδικά του και να εξασφαλίσει πρόσβαση σε μέσα αποθήκευσης . Γι' αυτό το λόγο πολλοί ιοί προσκολλώνται σε εκτελέσιμα αρχεία κατάληξη exe του λειτουργικού συστήματος είτε του κανονικού λογισμικού ενός συστήματος.
Σε κάθε περίπτωση για να μη κουράζομε δώστε προσοχή κυρίως εσείς οι ίδιοι τι αρχεία εκτελείτε διότι σε κάποια στιγμή που θα απαριθμήσετε ιούς με ένα διαγνωστικό πρόγραμμα και είστε σε θέση να τους διακρίνετε θα διαπιστώσετε ότι ιός του Φ/β μάταια δεν υπάρχει..Και είχατε ακούσει τόοσα..

Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.