ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Mε την εφαρμογή Pesto Social δώστε μηνύματά στα social media μόνο με τη φωνή σας!

Για κινητές φορητές συσκευές androit σας θυμίζουμε ότι η εφαρμογή Pesto Social δίνει λύση γι'αυτούς που που δεν τα πάνε και τόσο καλά με την πληκτρολόγηση..Το Pesto Social είναι η νέα
καινοτομική εφαρμογή για τη φωνητική πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μας στα κοινωνικά δίκτυα από όλα τα Android smartphones και tablets, με την πιστότητα που προσφέρει η μηχανή αναγνώρισης φωνής της Nuance.
Με το Pesto Social υπαγορεύουμε στα Ελληνικά το μήνυμά μας και αυτό μετατρέπεται άμεσα και με ακρίβεια σε κείμενο, έτοιμο να το κάνουμε post στο:
- Facebook Messenger
- WhatsApp
- Viber
- Hangouts
- Twitter
- Google+
- Skype
Εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια, τώρα μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες: κάνοντας jogging, προχωρώντας βιαστικοί στο δρόμο για να προλάβουμε το επόμενο ραντεβού μας, μαγειρεύοντας το αγαπημένο μας φαγητό, όταν έχουμε ξεχάσει τα γυαλιά μας ή απλώς όταν βαριόμαστε να γράψουμε! Το Pesto Social είναι φιλικό προς το χρήστη, λειτουργικό, διασκεδαστικό και πάνω από όλα αξιόπιστο.
Μιλάμε, το Pesto Social γράφει το μήνυμα για εμάς, κάνουμε tap στο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου που θέλουμε και το post μας έφυγε. Τόσο απλά!
Για τη λειτουργία της εφαρμογής είναι απαραίτητη η σύνδεση στο internet. Παρέχεται η δυνατότητα για έως 30 δωρεάν φωνητικές πληκτρολογήσεις ανά μήνα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.useappility.pestosocial
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.