ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Στην πανίσχυρη μηχανής αναζήτησης google θα προστεθούν τα τιτιβίσματα του twitter.

Μία νέα συνεργασία έχει προκύψει στον κόσμο του Internet, μεταξύ Google και Twitter, καθώς πλέον τα tweets θα μπορούν να εμφανίζονται στις σελίδες των αποτελεσμάτων. 
Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά στον mobile κόσμο αρχικά, ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει και η desktop εκδοχή. Ο στόχος του Twitter δεν είναι άλλος από την αύξηση της ενασχόλησης των χρηστών μαζί του, καθώς και η αύξηση του πλήθους τους. Από την μεριά της Google, ο στόχος είναι να μεγαλώσει τον όγκο των αναζητήσεων που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.
Η μηχανή αναζήτησης του Twitter δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο ισχυρή όσο εκείνη της Google, ενώ το περιεχόμενο του Twitter είναι τόσο πλούσιο σε ειδησεογραφική αξία που είναι κρίμα να μην μπορεί να το αναζητήσει κανείς και από άλλες πηγές πέρα από το ίδιο το κοινωνικό δίκτυο.
Με το χαρακτηριστικό της εμφάνισης των tweets στις σελίδες των αποτελεσμάτων της Google αναμένεται να γίνει μεγαλύτερη χρήση της μηχανής της Google, με παράλληλο όφελος για τo Twitter την σημαντική άνοδο της κυκλοφορίας που μπορεί να επιφέρει η εμφάνιση στα αποτελέσματα της Google. O χαμένος της υπόθεσης φαίνεται να είναι το Google+, αλλά μάλλον αυτό το κομμάτι δεν ενδιαφέρει πλέον ούτε την ίδια την Google.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.