ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Εκκαθάριση εφαρμογών στο Windows Store από τη Microsoft


H Microsoft βάζει μία τάξη στο Windows Store, διαγράφοντας τις εφαρμογές εκείνες που δεν ανταποκρίνονται στις πρόσφατες κατευθυντήριες γραμμές.
Όλα δείχνουν ότι η Microsoft θέλει να ακολουθήσει περισσότερο αυστηρή πολιτική στο θέμα των εφαρμογών του Windows Store, με εντοπισμό των εφαρμογών εκείνων που δεν ανταποκρίνονται στις οδηγίες της. Το επόμενο βήμα είναι η ενημέρωση των developers για αυτό το ζήτημα, ενώ μετά από μικρό χρονικό διάστημα, η εφαρμογή που δεν συνάδει με τις κατευθυντήριες γραμμές θα διαγράφεται.
Η Microsoft έθεσε σε ισχύ στο Windows Store την 10.1 app certification policy, σύμφωνα με την οποία θα πρέπει να είναι σαφής η λειτουργία της κάθε εφαρμογής, είναι εύκολη η αναζήτηση της, ενώ και τα εικονίδιά της δεν θα πρέπει να συγχέονται με τα εικονίδια κάποιας άλλης εφαρμογής στο Windows Store.
Ένα άλλο σημείο στο οποίο δίνει έμφαση η Microsoft είναι η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται στο Windows Store, προκειμένου να μην εμφανίζονται φαινόμενα αισχροκέρδειας ή κακών τιμών. Τέλος, η εταιρεία θέλει να είναι σαφής η διαφοροποίηση των εφαρμογών που εκτελούν λειτουργίες από εκείνες που έχουν πληροφοριακό χαρακτήρα, όπως είναι τα tutorials.
Σε κάθε περίπτωση, το Windows Store ετοιμάζεται για την επερχόμενη έλευση των Windows 10, που θα κάνουν την εμφάνισή τους το καλοκαίρι σε 190 χώρες και σε 111 διαφορετικές γλώσσες.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.