ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Τα πρώτα διορθωτικά patches για τον Microsoft Edge

Τα πρώτα διορθωτικά patches είναι γεγονός για τον Microsoft Edge browser, ενώ σύντομα θα υποστηρίζει νέα video codecs, όπως ανακοινώθηκε. 
Ο νέος browser της Microsoft δέχτηκε το διορθωτικό πακέτο βελτιώσεων MS15-05, το οποίο διορθώνει τέσσερα κρίσιμα ζητήματα, ενώ ο παλαιότερος Internet Explorer απέκτησε διορθώσεις για 17 διαφορετικά ζητήματα. Το στοιχείο, όμως, που αφορά στον Microsoft Edge και αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ανακοινώθηκε πως θα μπορεί να υποστηρίζει το πρότυπο codec VP9 της Google.
Αυτό σημαίνει ότι ο Edge θα μπορεί να παίζει video μορφής WebM. Το VP9 codec είναι ανοιχτού κώδικα, έχει αναπτυχθεί από την Google και έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνιστεί το κλειστού κώδικα πρότυπο Η.265, για την ταχεία αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας βίντεο στο web. Ήδη το πρότυπο αυτό υποστηρίζεται από τους δημοφιλείς browsers, όπως είναι ο Firefox, o Opera και ο Chrome.
Αυτή τη στιγμή, η Apple με το Safari, είναι η μόνη μεγάλη εταιρεία που δεν υποστηρίζει το εν λόγω πρότυπο, ενώ όπως σημειώνει το IT World, αυτή η κίνηση της Microsoft θα πρέπει να συνδεθεί και με την ίδρυση του Alliance for Open Media για τη δημιουργία ενός ανοιχτού προτύπου video, μαζί με άλλους μεγάλους παίκτες του Internet, όπως είναι οι Amazon, Google και Facebook.
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.