ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Αναπαραγωγή multimedia αρχείων με τον SMPlayer

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων. Στηρίζεται στον πολύ γνωστό mplayer για
την αναπαραγωγή των αρχείων και προσφέρει επιπλέον χαρακτηριστικά και δυνατότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει.
Το περιβάλλον του είναι κλασικό για την κατηγορία του. Υποστηρίζει την χρήση themes για την αλλαγή της εμφάνισής του. Επιπλέον στην κατάσταση προβολής compact mode, αποκρύπτονται όλα τα στοιχεία και προβάλλεται μόνο το πλαίσιο της ταινίας.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:
Μπορεί να αναπαράγει σχεδόν όλα τα είδη αρχείων video και μουσικής. Αυτό οφείλεται στους πολυπληθείς codecs που διαθέτει ο mplayer και οι οποίοι ανανεώνονται συνεχώς ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες αναπαραγωγής. Υποστηρίζει ακόμα και την αναπαραγωγή ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, καθώς και αρχείων μέσω internet.
Προσφέρει πολλά εργαλεία για την προσαρμογή της εικόνας και του ήχου, όπως deinterlace, postprocessing, denoise ακόμα και karaoke. Επιπλέον εκτός από equalizer για την ρύθμιση του ήχου, διαθέτει και equalizer για την ρύθμιση της εικόνας όπως φωτεινότητα, αντίθεση και την ένταση των χρωμάτων.
Στον τομέα των υποτίτλων, το πρόγραμμα σας δίνει την δυνατότητα να προσαρμόσετε την εμφάνισή τους, ορίζοντας παραμέτρους όπως την γραμματοσειρά, το μέγεθος, το χρώμα και την θέσης τους στο πλαίσιο της εικόνας.
Επιπλέον σε περίπτωση που το αρχείο των υποτίτλων δεν είναι συγχρονισμένο με το αρχείο της ταινίας, μπορείτε να το μετακινήσετε χρονικά ώστε να το συγχρονίσετε ακριβώς.
Εξαιρετικά χρήσιμο είναι το χαρακτηριστικό εύρεσης υποτίτλων. Κατά την διάρκεια αναπαραγωγής μιας ταινίας, το πρόγραμμα μπορεί να ερευνήσει και να σας εμφανίσει μια λίστα υποτίτλων για να επιλέξετε το κατέβασμα τους από το πιο γνωστό site του είδους, το opensubtitles.org.
Οι επιλογές ρυθμίσεων θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, καθώς έχουν την δυνατότητα να ρυθμίσουν και την παραμικρή λεπτομέρεια λειτουργίας του προγράμματος.
Για την εγκατάσταση του προγράμματος στον υπολογιστή σας, απλά ακολουθήστε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού.
Επιπλέον, διατίθεται και σε portable έκδοση για Windows, επιτρέποντάς σας έτσι, να τον τοποθετήσετε σε ένα εξωτερικό μέσο αποθήκευσης και να τον χρησιμοποιείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή.

εγκατάσταση SMPlayer       ΕΔΩ

portable ekdosh                   ΕΔΩ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.