ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Ένα πλήρες πακέτο εγκατάστασης web server με το xampp

Με αυτή την εφαρμογή έχουμε  ένα πλήρες πακέτο εγκατάστασης, για τον πιο γνωστό και πιο διαδεδομένο web server, τον Apache. Περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την φιλοξενία ιστοσελίδων και την ανάπτυξη
διαδικτυακών εφαρμογών.
 Ο έλεγχος και η διαχείριση όλων αυτών των εργαλείων, γίνεται από το XAMPP Control Panel. Από το παράθυρο αυτού του προγράμματος, βλέπετε την κατάσταση όλων των εργαλείων. Επιπλέον, μπορείτε να εκκινήσετε και να τερματίσετε το κάθε ένα από αυτά ή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις του.
Χαρακτηριστικά και λειτουργίες:
Με την βοήθειά του, η εγκατάσταση όλων αυτών των εργαλείων είναι παιχνιδάκι. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, έχετε ένα πλήρες περιβάλλον για να δημιουργήσετε τις εφαρμογές σας.
Διατίθεται σε δύο βασικές εκδόσεις, μία για την php 5.6 και μία για την php 5.5. Τα κοινά εργαλεία που περιλαμβάνονται και στις δύο εκδόσεις είναι ο Apache Web Server, η βάση δεδομένων MySQL με το περιβάλλον διαχείρισης phpMyAdmin και το πρωτόκολλο ασφαλείας OpenSSL την γλώσσα Perl, την εφαρμογή στατιστικών Webalizer, καθώς και τους servers Filezilla FTP, Tomcat και Mercury Mail Transport System.
Για την εγκατάσταση του προγράμματος απλά ακολουθήστε τα βήματα του αντίστοιχου οδηγού. Για όσους χρειάζονται περισσότερες επιλογές, μπορείτε να μεταβείτε μέσω του συνδέσμου (link) More Downloads, στην σελίδα με το αρχείο παλαιότερων εκδόσεων και να χρησιμοποιήσετε όποια χρειάζεστε.
Εκτός από το κλασικό πρόγραμμα εγκατάστασης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αρχείο zip που προσφέρεται στο site για την αντίστοιχη έκδοση. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να τοποθετήσετε το πακέτο σε ένα USB Flash Disk και να εργάζεστε με το ίδιο περιβάλλον εργασίας, σε οποιονδήποτε υπολογιστή.
Για την απρόσκοπτη λειτουργία όλων των εργαλείων εγκαταστήστε το πακέτο στο αρχικό επίπεδο του δίσκου (π.χ. C:\xampp).

Κατεβάστεμόνο αν το θέλετε από  ΕΔΩ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.