ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Space Cleaner για καθαρισμό της κινητής συσκευής.Δωρεάν στο Google Play

 To Space Cleaner είναι μια εφαρμογή και σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε πολύτιμο χώρο από την εσωτερική μνήμη της συσκευής σας.
Εκτός από τον καθαρισμό των περιττών αρχείων, το Space Cleaner αναλαμβάνει να βελτιώσει την συνολική λειτουργία και απόδοση του κινητού σας τηλεφώνου. Αναλυτικότερα, το optimizer tool Space Cleaner, επιτρέπει τον έλεγχο και πλήρη διαχείριση των εφαρμογών σας, με την εύκολη απεγκατάσταση περιττών apps που πιάνουν χώρο και καθυστερούν την απόδοση της συσκευής σας. Παράλληλα, αναλαμβάνει να κάνει καθαρισμό της μνήμης Cache από άχρηστα αρχεία και περιττές εγγραφές.
Μία άλλη χρήσιμη λειτουργία του είναι το ότι φροντίζει για την απομάκρυνση των αρχείων και των φακέλων που έχουν μείνει στο σύστημά σας από προηγούμενες εγκαταστάσεις εφαρμογών που έχετε βγάλει από το σύστημά σας. Μαζί με αυτό, υπάρχει και η διαμόρφωση space monitor, το οποίο παρακολουθεί συνεχώς την λειτουργία του συστήματός σας και φροντίζει να σας ειδοποιεί για κάτι που πρέπει να κάνετε και να ελευθερώσετε αποθηκευτικό χώρο στο κινητό ή το tablet σας.
Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το Google Play, πληκτρολογώντας τον παρακάτω σύνδεσμο στον browser σας

κατέβασμα από εδώ
Ετικέτες
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.