ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ αρθρογραφία ΒΕΤon γη και διάστημα Γνώση και διδάγματα γρίφοι κουίζ Γρίφοι σταυρόλεξα διαδίκτυο ειδήησεις-κόσμος εικόνες χωρίς λόγια εκπαιδευτικά βίντεο εκπαιδευτικό υλικό Εν χαλαζωνίω επιλεγμένα αστεία video ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ιστορικά κατασκευές Μεσσηνία Μουσική επιλογή οικολογία-περιβάλλον Ορθοδοξία παιχνίδια Περίεργα και απίστευτα περιηγήσεις ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ραδιόφωνο τεχνολογία βίντεο τοπία-φύση Τοπικά υγεία φιλτραρισμένες ειδήσεις Φιλτραρισμένες ειδήσεις αθλητισμός φιλτραρισμένες ειδήσεις διατροφή Φιλτραρισμένες ειδήσεις δορυφορικά φιλτραρισμένες ειδήσεις κοινωνία φιλτραρισμένες ειδήσεις οικονομία φιλτραρισμένες ειδήσεις παιδεία φιλτραρισμένες ειδήσεις πολιτική Φιλτραρισμένες ειδήσεις τεχνολογία φιλτραρισμένες ειδήσεις υγεία Φιλτραρισμένες ειδήσεις media φωτό--βίντεο Best tv ειδήσεις chalazoni.blogspot download free software giannis'blog livestream livestreaming techslider

Κάνετε σχεδίαση εσωτερικών χώρων κατοικίας με το Sweet Home 3D

Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα για την σχεδίαση κατοικιών. Με την βοήθειά του μπορείτε πολύ εύκολα, να
δημιουργήσετε ένα σχέδιο του σπιτιού σας και να δείτε την
Γ.Λ
τρισδιάστατη αναπαράστασή του.Θέλει λίγο εξοικείωση το πρόγραμμα αφού περιέχει τόσα πολλά πράγματα που ίσως μπερδευτείτε.Θα βοηθήσει πάντως πολύ η ταξινόμηση των εργαλείων της βιβλιοθήκης που είναι στο επάνω μέρος ενώ στο κάτω μέρος θα εμφανίζονται εμφανίζονται τα αντικείμενα που έχετε στο σχέδιό σας.
Η τοποθέτηση των αντικειμένων γίνεται με drag n drop όπως για παράδειγμα οι τοίχοι, οι πόρτες και τα παράθυρα. Επίσης μπορείτε με ευκολία να τοποθετήσετε τα αντικείμενα που επιθυμείτε όπως έπιπλα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και διάφορα είδη διακόσμησης, για να ολοκληρώσετε την εικόνα του σπιτιού σας.
Σημαντικό ατού του προγράμματος που το κάνει σπουδαίο είναι η τρισδιάστατη απεικόνιση. Η απεικόνιση αυτή, ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο καθώς σχεδιάζετε την κάτοψη ή κάνετε οποιαδήποτε αλλαγή, στο διπλανό παράθυρο το προγράμματος. Μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά στους χώρους που έχετε δημιουργήσει και να δείτε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και από οποιαδήποτε οπτική γωνία θέλετε.
Αν πιστεύετε ότι θέλετε να ασχοληθείτε με αυτό το πρόγραμμα προτιμήστε αρχικά την φορητή έκδοση που θα προτείνουμε ώστε κάποια στιγμή να το ξεφορτωθείτε άνετα αν σας απογοητεύσει  ειδάλλως εγκαταστήστε με εκτέλεση του αρχείο exe του προγράμματος από σ΄΄υνδεσμο που θα βρείτε παρακάτω..

Sweet Home 3D
Κατέβασμα φορητής έκδοσης ε δ ώ
Κατέβασμα για εγκατάσταση στον υπολογιστή ε δ ώ





Ετικέτες ,
GL

Author Name

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.